Lolly's moments
NAVIGATION c?

Üdvözöllek a Lolly's moments nevű oldalon!

Ez a hely egy olyan blog szerű tünemény, ami rólam íródott, de egy kicsit talán rólad is szól, hisz arról írok, ami engem érdekel, ami leköt, amit szeretek, de ki tudja, nem lehet, hogy esetleg te is ugyan azokat szereted, téged is ugyan azok a dolgok érdekelnek, mint engem?! :) Ezt csak akkor tudhatod meg, ha figyelemmel követsz! ;)


01. Website

§ az oldal dolgai


02. Anime, Japán, Korea

§ Animék, A szigetországról információk és koreai együttesek


03. Versenyek

§ Beautiful Dream, Perfect Game, Amazing Melody


04. Gondolatok

§ Saját történetek


05. Wonderful Game 

§ Egy írói csapatjáték

 
I LOVE THEM ~ ELIT

          

 
AFFI
¤ dead_memories ¤ Sell-Dream
¤ Monster High

¤ One girl's life 

¤ magic-wand ¤ Nekochan

¤ angelrose

¤ Pumpkin Lantern

¤ Szabina

 

 
C S E V E G Ő

szabályzat: Ne írj más nevében! -.-" 

Itt kérj cserét! ^^[AFFI és ELIT] 

Kritikákat elfogadok! ;))

 
V.A.J.

Jelenleg nincs semmi... 

 
BEJELENKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
MEGNÉZTEK...
Indulás: 2008-07-09
 
§ It's my life...

245. Tökéletesen Tökéletlen

2015.03.31. 00:05, Lolly^^
"Az erotika nem más, mint a valódi én kiterjedése, megnyilvánulása, kendőzetlenül...."

El se hiszem, de megérkeztem a beígért új iromány első részletével. Nem egy túl hosszú valami lett, de talán valamennyire már bemutatja, hogy most milyen vonalat akarok megfogni. :)

Ha van itt még valaki, aki olvasta a régi történeteimet, az minden bizonnyal tudja, hogy mindig törekedtem arra, hogy inkább a romantikus oldalát fogjam meg egy történetnek, az erotikus helyett. Nem akartam túl nyílt és szókimondó lenni, de mivel azóta kellőképpen változtam és értem, úgy gondolom, hogy nem árt egy „kis” változás. Már az új oldalkinézeten is láthatjátok, hogy erotikus tartalom, titokzatos külső, buja vágyakkal. :) Most egy ilyen történetet szeretnék elindítani, amibe próbálok nem pornó jeleneteket rakni, csak éppen addig elmenni, hogy az olvasó érdeklődését felkeltse, és talán beindítja. ;) Szívesen fogadok véleményeket, vagy bármi tanácsot most és a későbbiekben is. Jó olvasást az első részlethez! :) :*

 

Az a nap se volt más, mint a többi. Hét órakor kivilágosodott, kellemes szellő fújdogált és az emberek elindultak az iskolába, munkába, vagy éppen vásárolni, sétálni. Hallottam, de nem láttam őket, mégis tudtam ezt…

Egy száll bugyiba álldogáltam az ágyam mellett, tekintetem az ágyamba fekvő idegenre szegezve. Sötét barna haja kócosan hevert, hosszú, fekete szempillái pedig nyugodt és mély alvásról tanúskodtak. Vajon mikor fog magához térni? Mikor fogja ő is megkérdezni, hogy ki vagyok, hogy hívnak? Mikor mutatkozhatok be neki és búcsúzhatok el tőle, egy valószínűleg kemény és hosszú éjszaka után. Hisz az ágyamba fekvő idegen hátát karmolás nyomok díszítik a megannyi tetoválás mellett, az én fenekem pedig ég az erős férfi érintéstől. Mégis mit művelhettünk? Hogyan történhetett meg ez megint? És vajon mikor unom már meg?! Túl egyszerű lenne tudni mindenre a választ…

Addig minden tiszta, hogy este kibuktam, és beugrottam a Jatteba, egyetlen koktélt meginni. Tudom, több lett belőle, beszélgettem, ismerősökkel találkoztam, eltöltöttem az időt és eltereltem a gondolataimat… Természetesen a leghülyébb módszerrel a földkerekségen, ismét. És most itt van nálam egy idegen férfi, minden bizonnyal teljes meztelenségében. Ismét.

Nyár van, a város már korán reggel turistáktól zeng, akik kikapcsolódni, pihenni és a tengerben fürdeni jöttek. Kitudja, lehet ő is egy közülük, és ha szerencsém van, hamarosan lelép a városból, és ismét csak egy hiba folt marad a tökéletesen tökéletlen életemben. És egyszer csak kinyílt az a barna szempár, ami még egy pillanattal ezelőtt mélyen aludt. Csak nézett rám, álmos, ragyogó tekintetekkel, fél mosollyal az arcán.

- Szia – ejtette ki a szavakat rekedt hangon. – Hogy vagy?

- Szia. Jól kéne lennem, azt hiszem – mosolyodom el.

- Emlékszel bármire is, szépség?

- Az estém kezdetére – nyögöm ki, mire látszik rajta a meglepődés és a felismerés, hogy szinte teljesen meztelenül állok előtte.

- Rám egyáltalán nem?

- Nem igazán.

- Akkor hát…- tápászkodik fel az ágyból óvatosan, teljesen meztelenül. – Ryan vagyok. Örülök, drága Bella. – és ahogy a szavak elhagyják a száját egy csókot ad a számra, gyengéden, mégis magabiztosan. – Gondolom, nem kell elmondanom mi történt.

- Talán kibírom az információ nélkül is – vágok grimaszt és felkapom a földre dobott fekete ruhám. – Viszont, ha nem haragszol folytatnám tovább az életem.

- Ennyi? – emeli rám a szemöldökét, de már nyúl is a ruháiért. A boxer, nadrág, póló és pulóver szépen lassan, sorba kerül rá, eltüntetve széttetovált, izmos felsőtestét, és a reggeli erekciónak köszönhető szinte még kemény farkát. – Remélem nem gyakori ez a megdugatom magam idegenekkel, és utána elzavarom őket dolog.

- Nyugi, nem te vagy az első…

- Gratulálok, de azért minden esetre, itt van egy névjegy, ha esetleg lenne kedved megismételni… vagyis megtapasztalni az elmúlt éjszakát, akkor keress meg! Jó legyél – és ezzel a kósza záró szóval hátat fordított és kisétált a társasházi lakásom ajtaján, faképnél hagyva engem a gondolataimmal.

Ez meg mégis… mit gondol? Kezemben a névjeggyel meredek a papírra és tanulmányozom a betűket. Ryan Hamilton, az LRT ügyvezető igazgatója. Vagyis egy nagyképű, felfújt pénzeszsák, ezt nem hiszem el, ilyen szerencsém is csak nekem lehet.  

 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték