Lolly's moments
NAVIGATION c?

Üdvözöllek a Lolly's moments nevű oldalon!

Ez a hely egy olyan blog szerű tünemény, ami rólam íródott, de egy kicsit talán rólad is szól, hisz arról írok, ami engem érdekel, ami leköt, amit szeretek, de ki tudja, nem lehet, hogy esetleg te is ugyan azokat szereted, téged is ugyan azok a dolgok érdekelnek, mint engem?! :) Ezt csak akkor tudhatod meg, ha figyelemmel követsz! ;)


01. Website

§ az oldal dolgai


02. Anime, Japán, Korea

§ Animék, A szigetországról információk és koreai együttesek


03. Versenyek

§ Beautiful Dream, Perfect Game, Amazing Melody


04. Gondolatok

§ Saját történetek


05. Wonderful Game 

§ Egy írói csapatjáték

 
I LOVE THEM ~ ELIT

          

 
AFFI
¤ dead_memories ¤ Sell-Dream
¤ Monster High

¤ One girl's life 

¤ magic-wand ¤ Nekochan

¤ angelrose

¤ Pumpkin Lantern

¤ Szabina

 

 
C S E V E G Ő

szabályzat: Ne írj más nevében! -.-" 

Itt kérj cserét! ^^[AFFI és ELIT] 

Kritikákat elfogadok! ;))

 
V.A.J.

Jelenleg nincs semmi... 

 
BEJELENKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
MEGNÉZTEK...
Indulás: 2008-07-09
 
§ It's my life...

226. Vajon mi is a szerelem definíciója? :)

2013.07.25. 00:44, Lolly^^

Ma egyik barátnőmmel beszélgettünk és megkérdezte, hogy mi az a szerelem, honnan tudhatja, hogy szerelmes… Ez tényleg egy olyan jó kérdés, és szerintem senki se tud rá olyan választ adni, amivel mindenki egyet is ért, hiszen gondoljuk végig, ahány ember, annyi féle szerelem. :) Van, aki azt szereti a másikban, hogy mondjuk, ugyan azért rajong, mint amiért ő. :) Van olyan, aki azt szereti a párjában, hogy olyan amilyen. :) És van az, aki meg se tudja mondani, hogy mit szeret benne, egyszerűen csak szerelmes belé és kész. :)

Szerintem a szerelem az egy olyan dolog, ami egy kicsit definiálhatatlan, mégis lehet róla pár szót mondani. :) Az a szerelmes, aki elfogadja a másik hibáit úgy, ahogy van, és azokkal együtt szereti. Lehetsz akármennyire hisztis, vagy gyerekes, vagy csendes, vagy beszédes, vagy bármi egyéb, aki igazán szeret, az a hibáiddal együtt is szeret. :)

A szerelem szerintem akkor a teljes, hogyha a másikra tekinthetünk testvérként, szeretőként, szülőként és barátként is egyaránt. :) Ha elhülyéskedhetünk együtt, ha megvédjük egymást és kiállunk egymásért, és ha érdeklődünk. :) Ez így van rendjén, mindenből egy kicsi kell, és akkor minden szép és jó lesz. :)

Egyszerűen az a baj, hogy az emberek túlságosan is a tökéletes embert keresik, pedig mindenki jól tudja, hogy tökéletes ember nincs, csak van olyan személy, akinek elbírod nézni a hibáit és van olyan, akinek nem. :) Ennyi, és ez ilyen egyszerű. :)

És persze ne felejtsd el, az idő múlásával mindenki változik, alakulgat, és ha szereted és vele akarsz maradni, akkor vele együtt kell alakulnod. :) Talán ez is a baj a mai házasságokban, amiért a sok válás van. Az emberek ahhoz az embernek mennek hozzá, akit 2013-ban ismernek, nem ahhoz, aki később, 2033-ban lesz, mégis, az igazi kapcsolatok, az igazi párok, akiket az Isten is egymásnak teremtett, na azok örökké együtt maradnak! :) 

225. Jóban, Rosszban :)

2013.07.24. 00:33, Lolly^^

Sziasztok! :) Ma egy történetet hoztam nektek, amit még én írtam két versenyre. :) A kritikákból kiindulva, talán ez a sztori egy nagyon jó példa arra, hogy ahány ember, annyi vélemény, hisz az egyik versenyen első lettem vele, a másikon pedig nem értem el helyezést. :) Mindenesetre köszönöm szépen a helyezéseket, és a kritikákat! ;) :$

A Jóban, Rosszban egy fiú-lány barátságról szól, és egy bizonyos szinten megmutatja a véleményem ezzel kapcsolatban. :) Kissé érdekes megnyílvánulás, de hát… én azért büszke vagyok rá, akár mennyire kis ügye-fogyott lett, akkor is az eltelt egy év első irománya. :D :P Elolvasni ITT tudjátok, véleményeket pedig ide, a hozzászólásoknál szívesen fogadok. ;) Köszönöm szépen, jók legyetek! :* ;) 

224. Mindenki gyönyörű... :)

2013.07.18. 00:32, Lolly^^
"Azok hódítanak, akik elhiszik, hogy képesek rá."

223. kérdőív ;)

2013.07.18. 00:10, Lolly^^
"Az emberek néha túlságosan is sokat foglalkoznak mások véleményével, néha túlzásba viszik azt, hogy mindenkinek megakarnak felelni. Én nem mindenkinek, csak néhány, számomra fontos embernek akarok."

Sziasztok! :) Az oldal átakalításaival végeztem, nem változtattam rajta túl sok mindent, de úgy voltam vele, hogy ennyi éppen elég egyenlőre. ;)

Első frissnek hoztam egy kérdőívet, amit, ha vagytok elég aranyosak, és ha van néhány felesleges percetek, akkor a Bővebb-re kattintva ki is töltitek! ;) Egy kis érdeklődés, hogy tudjak néhány dolgot a továbbiakat illetően! ;) Előre köszönöm, jók legyetek! ;)

222. Anonymous :)

2013.07.17. 01:44, Lolly^^
"A tökéletlenség szép, az őrület zsenialitás, és még mindig jobb nevetségesnek lenni, mint halál unalmasnak."

Sziasztok! Azok, akik gyakrabban látogatják az oldalt, azoknak biztos feltűnt, hogy az oldal neve és a kinézete újult. ;) Az anchime.gportal.hu mostantól kezdve a Lolly’s moments nevet viseli, ami magyarul csak ennyi: Lolly pillanatai… :) ;)

A kinézet most tőlem egy kicsit szokatlan stílus, de hát… :) most ez tetszett meg, és még a mostani hangulatomra is illik. ;)

Az oldalon lesz még újítás a kinézetet illetően, mert még vannak tervek, de azokat ma nem bírtam már megcsinálni, hisz így is majdnem hajnali kettő. :P De hamarosan a többi ötletemet is láthatjátok, utána pedig már a tartalom újítása jön, szóval jók legyetek addig is, hamarosan jelentkezem! ;) :*

221. Visszatérnék :$ :)

2013.07.15. 22:47, Lolly^^

Sziasztok! Sokat gondolkoztam azon, hogy mivel dobhatnám fel az oldalt, és végül arra jutottam, hogy újítgatni fogok rajta egyest, s mást. ;) A kinézetet fogom megformálni, kicsit megvariálom elvileg, és a tartalommal is lesz frissülés. ;)

A dizivel kapcsolatban még csak elképzeléseim vannak, szóval arról bővebben majd kicsivel később. ;) De a frisset illetően, a tartalom… ;) Úgy döntöttem, hogy az oldalnak újra vissza kéne térni. Nem fogok úgy blogolni, hogy mindennap leírom, ami aznap történik velem, de ki fogok rakni az oldalra idézeteket, gondolatmeneteket, történeteket, film és könyvértékeléseket, és ami velem kapcsolatos. ;) Akár még videó klipeket is, vagy képeket. ;) Egy olyan oldal lesz az Anchime Gp. ami rólam szól, de egy kicsit nektek is közötök lesz hozzá. ;) Fogok majd új versenyt indítani, és újra, végre vissza is térek. ;)

Mit szoltok az ötletemhez? Jó lenne 1-2 véleményt olvasni, hogy egyáltalán bele vágjak e szerintetek a project-be. :D Előre köszönöm, és jók legyetek! ;) :*

220. Díjak ;)

2013.07.13. 00:48, Lolly^^

Sziasztok! A napokban kaptam több díjat is, szóval most kitenném őket. ;)

Az egyik díjat Ninától, a másikat Momo-chan-tól kaptam. ;) köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám! ;)

A szabályok pedig a következők: 

1. Linkkel jelöld azt az embert, aki téged jelölt/nevezett a díjra!

2. Válaszolj a 10 kérdésre, amit a neveződ kiírt!

3. Nevezz/jelölj Te is 10 embert a díjra!

4. Írj Te is kérdéseket az általad jelölteknek!

5. Jelezd a jelöltjeid blogjain, hogy jelölted/nevezted őket!

 

Válaszaim Nina kérdéseire:

1.      Miért nézel animéket/doramákat? Mit szeretsz bennük? Régebben néztem csak animéket, ma már nem, mert valahogy úgy nem igényelem most már, de mindig is a sztorik miatt szerettem őket. ;)

2.     Volt már olyan karakter (filmben, animében, könyvben, bármi ilyesmiben), akivel úgy érezted, teljesen azonosulni tudsz? Nem igazán találtam még ilyen idétlen karaktert, mint amilyen én vagyok. ;) :P

3.     Olvastad már a "Battle Royale"-t? Ha igen, ki a kedvenced belőle? Ha nem, tervezed, hogy elolvasod? Nem olvastam még, és nem is ismerem sajnos. :(

4.     Ki a kedvenc íród? (És persze miért?) Imádom Nicholas Sparks-ot, mert hihetetlen regényei vannak. ;) Több híres könyve, amiket megfilmesítettek, és az óta is kasszasikerek. ;) És izgalmasak, könnyen olvashatóak, meg még sorolhatnám. ;)

5.     Ha bemehetnél bármilyen boltba egy 100 000 forintos vásárlási utalvánnyal, melyik lenne az a bolt, ahová mennél? A Takko Fashion. ;) :P

6.     Melyiket szereted jobban: a felhős vagy a tiszta, kék eget? A tiszta, kék eget. ;) :)

7.     Szereted, ha esik az eső? Hát az hangulatomtól függ. ;) Valamikor szeretem nézni, vagy akár még sétálni is benne, de valamikor ki nem állom. :D

8.     Ki az a személy a családtagjaid (vagy barátaid) közül, akiben a leginkább megbízol? Hát, a legjobb barátnőmben bízok meg a legjobban. ;) mert amúgy meg eléggé gondjaim vannak a bizalommal sajnos… :(

9.     Félsz attól, hogy mit tartogat számodra a jövő? Néha el szoktam rajta gondolkozni, hogy vajon mit tartogathat, de akkor eszembe jut, hogy minden csak tőlem függ, hogy-hogy alakítom az életem. ;) Csak ügyesen kell csinálnom és minden összejöhet amit csak akarok. ;)

10.   Szoktad sminkelni magad? Miért? Szoktam, és mert úgy jobban nőnek érzem magam. :P

 

Válaszaim Momo-chan kérdéseire: 

1. Mi volt életed legcikibb pillanata? Hát, nem igazán tudom. :D Nekem sajnos eléggé sok ciki pillanatom van :P

2. Szereted az élőszereplős movie-kat?(Pl: Rurhouni Kenshin, Blood-Az utolsó vámpír, stb.) Nem igazán szeretem őket. ;)

3. Mi álmaid munkája? Gyógymaszzőr és gyógytornász, és mindent meg is teszek érte, hogy ne csak álmaimban legyen. ;)

4. Egy rémálom után vissza tudsz még aludni? Nem szoktam álmodni, szóval nem tudom. ;) utoljára évekkel ezelőtt álmodtam. ;)

5. Szoktál gyerekesen viselkedni? Persze, sőt… :D Elég sűrűn. :DD

6. Fagylalt, vagy jégkrém? Fagyi, mert abból lehet több fajtát enni. ;)

7. Szeretsz strandra járni? Igen, imádok. ;) :P

8. Mit gondolsz a Facebook-ról, illetve azokról, akik tényleg a világhálón élik az életüket?(pl. olyat posztol, hogy "go wc") Hát, én szeretem a facebook-ot használni, beszélgetni ott emberekkel, akikkel mondjuk, személyesen nem tudok, de néha nekem már túl nyilvános az egész, amit meg néhányan művelnek, az azért nem semmi. :DD

9. Szereted a vidéki környezetet? Mondjuk kiülni egy friss vetésbe, erdőbe járkálni? Igen-igen, nagyon szeretem, hisz én is faluban élek. ;) Imádok sétálni a mezőn és az erdőben. *-*

10. Milyennek találod a bloggereket, úgy általánosságban? A bloggerek szerintem normális emberek, akik szeretik írni az életüket és szerintem ezzel semmi baj nincs. ;) nem is olyan régen én is ilyen voltam. ;)

 

Tovább adnám ezt a díjat Lena-nak, Dasie-nek, Bea-nak és Netty-nek. ;)

 

A kérdéseim pedig:

1.      Mi leszel, ha nagy leszel? :)

2.     Mit szeretnél elérni életed során?

3.     Milyen zenéket szeretsz hallgatni? :)

4.     Szerinted létezik barátság fiú és lány között?

5.     Neked mi az igaz barátság?

6.     Voltál már szerelmes?

7.     Kávé vagy kakaó? :)

8.     Szerinted romantikus a csillagos ég alatt beszélgetni? :)

9.     Városi levegő vagy falusi?  

10.   Mi jellemző rád a legjobban? :) 

 

Szóval tényleg köszönöm a díjat, és várom a válaszokat! ;) Jók legyetek, és nem sokára jelentkezek valami újdonsággal! ;) :*

219. Amazing Melody EREDMÉNY

2013.06.27. 00:53, Lolly^^
A türelem rózsát terem ;)

Sziasztok! Íme, itt vannak az eredmények, és a kritikák az Amazing Melody-ra írt történetekre. :) Sajnálom, hogy ennyire sokat késtem, de nagyon elcsúsztam, és helyre kellett magam rázni, de itt vannak. ;) ITT olvashatjátok!

Lehet, hogy kissé túl szigorú voltam, de hát, szerintem azért jogosan. :) Nagyon ügyesek voltak a versenyzők, gratulálok mindenkinek egytől egyig. ;) És igen, lett Különdíjas is, ami azért van, mert kettő max pontos történet született, és mind a kettő megérdemelte az első helyet, ezért megoldottam így. ;) Az okleveleket, emléklapokat ITT találjátok, köszönöm mindenkinek a részvételt, remélem tetszett nektek, és legközelebb is találkozunk! ;) Jók legyetek! :$ 

218. cica_mica ^^

2013.06.19. 00:11, Lolly^^
meow *-* :3 ^^ <3

Sziasztok! Ma, egy ismételt hosszú időkihagyás után, meghoztam az oldal új design-ját, ami most cicás lett, és szerintem roppant aranyos. :) Maga a színvilág és a fejléc utal a mostani kánikulára, hiszen könyörgök, 35-40 fok… :D két hete ilyenkor még 20 volt. ;)

Remélem, eleget isztok és élvezitek már a nyarat, használjátok ki! ;) Lehet már Balcsira is menni, mivel 22-23 fokos a víz, és már a Tisza is elég jó. ;) Fürödjetek, szórakozzatok, pihenjetek, végezzétek el a dolgotokat és egyelőre még, ha lehet, akkor mellőzzétek a tanulást. ;) Persze az érettségizők itt kivételek. ;)

Az Amazing Melody-val kapcsolatban szeretnék egyelőre annyit mondani, hogy még Barbitól várok egy emailt, és utána lesz eredményhirdetés, mert amúgy már ki vannak értékelve a dolgok. ;) Szóval hamarosan hozom a kritikákat, végre valahára! Ne haragudjatok, hogy ennyit kések, de az évvége, a sok tanulás és az egyéb elfoglaltságok. És hétfőn pedig informatika előrehozott érettségi, szóval gondoljatok rám! ;) Jók legyetek! :$ 

217. Liebster Award

2013.05.22. 21:49, Lolly^^
"Mert egy apró gesztus többet mond minden szónál..." :)

Sziasztok! :) Már elég régen nem jelentkeztem, nem hallhattatok felőlem, de mégis kaptam kettő díjat a napokban, amik nagyon jól estek, hogy még így is eszetekbe jutok. :$ *-*

Sajnálom, hogy eltűntem, de egyszerűen semmi időm. Örülök, hogyha géphez juthatok, mert tanulnom kell, ha pedig ráérek, akkor meg a barátommal vagy a barátnőimmel vagyok inkább. Igen, az biztos, hogy az életem fenekestül felfordult három hónapja, mióta összejöttem a barátommal, Sanyival, és „eltűntem” innen. Néha még eszembe jut, hogy milyen is volt ide írni a naplóm és jókat mosolyogni mások életén, hiányzik, de ha választhatnék, hogy a mostani életem, vagy az előző, akkor azt mondanám, hogy semmi pénzért se cserélném el azt, amit most átélhetek, mert igenis nagyon boldog vagyok. :) ;)

Szóval, nagyon szépen köszönöm ezt a díjat, a LIEBSTER AWARD-ot, amit Emm-től és Beától kaptam. :$ Nem hiszitek el, de meghatott. *-*

 

 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték